Det blir inge fest!

Sitter i bilen påväg till landet och bloggar från mobilen (så opretto av mig)! Dricker oatly och lyssnad på P3! försöker att se så drömsk ut som jag bara kan eftersom mitt mood är precis så, drömskt, lojt och nonchalant. Precis så som det ska vara på landet. 
 
Gafflar med famor 79 och mormor 86 om män och köra bil. Vi passerar en som kör alldeles för långsamt. "Det var en man" säger mor min
så säger mormor "typiskt karar" på sitt typiska mormor vis som bara hon kan! en gnutta bitchigt och mycket power. henne är det krut i ska ni veta! LOOOVE HER! 
 
 
/sara
Allmänt | | Kommentera

Två dagars recap, två dagars relapse

Igår gjorde jag och Sara boyfriend/girlfriend-tagen och svarade på frågor om varandra. Båda fick mycket väl godkänt och Sara fick ett extra plus i kanten eftersom hon visste att jag samlar på menyer från typ fik och restauranger från resor jag varit på samt att om jag enbart fick äta en sak resten av mitt liv så skulle det vara valnötter/cashewnötter. Oh how well u know me!
 
Inte nog med det så verkar vi också ha nån sorts undermedveten outfitsynk eftersom vi båda såg ut såhär:
 
 
Tolkar vår gemensamma fashion sense som att vi lever i någon sorts undermedveten symbios.
 
Hur som helst har min dag idag inte levt upp till samma standard som igår. Har fått mina skosnören avklippta av en unge på förskolan, blivit förkyld och så täppt i näsan att jag inte kan känna smaken på chokladoatlyn :'(, missat bussen och tvingats vänta i regnet i 20 min, tappat en tjuga, råkat somna på pendeln och hamnat ute i Tumba.... suck.... Kurerar min utbrända själ med förkylningssmaklöst kaffe i plastmugg. Imorgon är det torsdag fast i jobbdagar räknat egentligen fredag! To-do-list för kommande dagar är att köpa skosnören, trist grej att investera i. Ska köpa skosnören i ståltråd så att sax-marodören inte kan slå till igen. Avslutar detta negativa inlägg med en urskön bild på mig i mitt nuvarande tillstånd:
 
 
//Elin
 
Allmänt | | 2 kommentarer

Feminister på youtube, ja tack!

Jag har gjort det igen. Igår la jag upp en ny video på youtube. Men denna gång är jag faktiskt rakarns nöjd över den om jag får säga det själv (Inte alls världens största ego) Klippet handlar om hur man i samhället idag paratar om hur kvinnor ska beter sig, klär sig och skydda sig själva mot sexister, våldträckmän med mera med mera. Att man inte pratar om idioterna som faktiskt är osakerna till att patriarkatet fortfarande är ett av våra största samhällsproblem. Detta gör jag med en liten rolig twist då jag har gjort en parodi på det klassiska klipper "What's in my bag". Kanske du är sugen på att titta. Klicka på denna bild så kommer du direkt till klippet! 

 
Jag känner att youtube behöver lite fler feminister. Det räcker med skönhetsklipp, haul-videos och flick/pojkvännstags. NU ska jag slå mig in på banan. Hoppas att du vill/orkar kolla in klippet för det skulle verkligen göra min dag! 
 
Här är min första video. 
 
KRAM mina babes
/Sara
Allmänt | | Kommentera
Upp